مطالب

پارچه کجراه بیمارستانی چیست؟

پارچه کجراه بیمارستانی چیست؟ آیا می دانید دلیل فروش و تقاضای پارچه کج راه برای مراکز درمانی چیست؟ مصارف انواع پارچه های کجراه تنها مربوط به بخش درمانی یا بیمارستان نیست!
دوخت انواع لباس های پرسنل و لباس های کاری، دوخت لباس مدارس دخترانه و پسرانه و … از پر مصرف ترین کاربرد های ترگال و کج راه می باشند.

مصارف انواع پارچه کجراه بیمارستانی چیست؟

مراکز درمانی جهت دوخت لباس فرم و‌ منسوجات بخش های مختلف بیمارستان نیازمند پارچه با جنس های متعددی است که روزانه مصرف می شوند.
از پارچه کجراه نیز برای بخش انبوهی از منسوجات بیمارستانی استفاده می گردد.

  • روپوش پزشکی و‌ پرستاری
  • لباس های فرم کارکنان بیمارستان
  • روپوش های جراحی و منسوجات اتاق عمل
  • روتختی و ملحفه های بیمارستان

از پر مصرف ترین کاربرد های انواع کجراه و‌ ترگال بیمارستانی است.
اما چرا خرید انواع پارچه های بیمارستانی برای تولیدی و دوزندگان منسوجات بیمارستانی مشکل است؟
چندین دلیل موجب سردرگمی خریداران اینگونه پارچه های بیمارستانی شده است که باعث می شود نتوانند جنس مطلوب بیمارستان را تهیه کنند و باعث ادامه قراردادشان با بیمارستان شود.

برای مثال یکی از این عوامل متنوع بودن کیفیت پارچه های کجراه و کارخانه مختلف تولید کننده پارچه است.
دلیل دیگر عدم آگاهی خریداران منسوجات بیمارستانی است که کسب اندکی اطلاعات پارچه در زمان خرید بسیار حیاتی و مهم است.
برای توضیح بیشتر و حل این مشکل انواع مصارف کجراه بیمارستانی را مورد بررسی قرار می دهیم.

روپوش پزشکی و پرستاری:

همانگونه که قبلا مشاهده کرده اید معمولا برای تهیه لباس پرستاران و‌ پزشکان از کجراه سفید رنگ استفاده می شود.
آنچه که معمولا برای مصرف کنندگان این نوع روپوش اهمیت دارد، تل نشدن پارچه و یا به اصطلاح دون دون نشدن پارچه در زمان استفاده می شود.
چنانچه از پارچه کجراه مرغوب استفاده نشود، معمولا روپوش های پزشکان بخصوص در بخش های آرنج بسیار دچار تل شدن و افت کیفیت می شوند و موجب نارضایتی آنان شده است.
بنابراین برای خرید پارچه روپوش پزشکی و‌ پرستاری باید علاوه بر بررسی لطافت پارچه، به چنین مواردی نیز اهمیت داده شود.

لباس های فرم کارکنان بیمارستان:

لباس های فرم بیمارستان مربوط به بخش های انتظامات، کارکنان نظافت و … می شود که هر بیمارستان با توجه به رنگ مورد نظرشان سعی در سفارش پارچه های با کیفیت را دارند.
پارچه لباس کارکنان بیمارستان نیز همانند پارچه های روپوش پزشکی باید کیفیت مرغوبی را به همراه داشته باشد.
همچنین به دلیل انتخاب پارچه کجراه در رنگ های متنوع ، باید کیفیت رنگرزی پارچه نیز بررسی شود که به دلیل شستشو مکرر و ضد عفونی کردن لباس ها، دچار مشکل و افت کیفیت نشوند.

روپوش های جراحی و منسوجات اتاق عمل:

پارچه های کجراه که برای این بخش مورد استفاده و دوخت قرار می گیرند از لحاظ رنگرزی پارچه مقداری متفاوت است ولی از لحاظ بافت پارچه هیچگونه تفاوتی نخواهد داشت!
پارچه کجراه اتاق عمل که به عنوان پارچه کجراه سبز بیمارستانی نیز شناخته شده اند به دلیل شستشو با مواد ضدعفونی قوی باید از لحاظ رنگرزی مقاوت بیشتری داشته باشند.
البته رنگ اینگونه پارچه ها علاوه بر سبز از رنگ آبی کاربنی نیز برای بخش اتاق عمل مورد استفاده قرار می گیرند.
روپوش های جراحان و منسوجات اتاق عمل پس از هر بار استفاده جهت ضد عفونی کردن پارچه با مواد ضد عفونی مانند وایتکس شستشو دارند و پارچه مصرفی نباید در زمان شتسشو دچار رنگ پریدگی شوند که به اصطلاح به چنین پارچه های ضد آب ژاول نیز گفته می شوند.
پارچه کجراه ضد آب ژاول یا به اصطلاح کجراه ضد وایتکس از پر مصرف ترین پارچه های خریداری شده توسط بیمارستان است. رنگرزی این پارچه با چنین مشخصاتی رنگرزی خمی نام دارد.

بنابراین در زمان خرید فروش انواع کجراه سبز بیمارستانی حتما به خاصیت ضد وایتکس بودن این پارچه توجه نمایید.

روتختی و ملحفه های بیمارستان:

ضخامت و دوام پارچه کجراه به همراه لطافت این‌ پارچه سبب می شود که از آن برای دوخت ملحفه بیماران و روتختی بیمارستان استفاده شود.
هر بیمارستان با توجه به تصمیمات مدیران خود از پارچه های کجراه در رنگ های مختلفی برای چنین مصارفی بهره می گیرند.

مشخصات انواع پارچه کجراه چیست؟

برای خرید عالی انواع پارچه کجراه بهتر است با مشخصات بافت و تولید این پارچه نیز آشنایی داشته باشید که در نهایت بتوان بهترین پارچه کج راه بیمارستانی را خریداری کنید.
فلامنت و‌ ویسکوز الیاف تشکیل دهنده این پارچه هستند.
وزن هر‌ متر پارچه های کجراه بین ۲۷۰ و ۲۹۰ گرم است که هرچقدر میزان وزن پارچه افزایش یابد، پارچه کجراه نیز از دوام و زیر دست ضخیم تری نیز همراه خواهد بود.

دلیل نامگذاری این پارچه نیز به دلیل بافت های کج در پارچه است که همین امر یکس از دلایل تفا‌ت آن با پارچه ترگال است. معمولا پارچه های کجراه که از رنگ ثابتی برخوردار هستند بصورت اکتیو رنگرزی می شوند.
عرض تمامی پارچه های کج راه ۱۵۰ سانتی متر نیز می باشد! این پارچه بصورت طاقه های کتابی با متراژ ۴۰ متر طاقه پیچی می شوند.

خرید بهترین پارچه کجراه بیمارستانی:

کارخانه های بافندگی و‌ رنگرزی متعددی در کشور هستند که این پارچه را با کیفیت های متعددی تولید می کنند و هرکدام از طیف رنگ متعددی برخوردار هستند.
قطعا برای خرید خوب پارچه علاوه بر اطلاع از مشخصات پارچه، دسترسی به کارخانه پارچه و خرید ارزان قیمت آن نیز برای مشتریان اهمیت بسیاری دارد.
بنابراین ارتباط بدون واسطه با کارخانه می تواند قیمت خرید پارچه های بیمارستانی را کاهش دهد و دغدغه های مشتریان را نیز کاهش دهد.
با چنین شرایطی می توان پارچه بیمارستانی خوب را با قیمت ارزان و کارخانه ای خریداری کرد و موجب رونق کسب و کار خریداران و تولیدی های منسوجات بیمارستانی خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *